Äggröra som på hotell!!!

2 portioner
3,33 st ägg 1 dl grädde 3,5 cl mjölk salt peppar
 
4 portioner
6,67 st ägg 2 dl grädde 6,75 cl mjölk salt peppar

Tillagning
1. Vispa ihop alla ingredienser.
2. Värm smeten på medelvärme i en kastrull eller stekpanna med lite smör.
Rör hela tiden med en träsked tills det börjar stelna. Ta av kastrullen från värmen innan det stelnar helt.
3. Äggröran ska serveras krämig.

Bästa bacontipset: Kör bacon i micron på hushållspapper eller på grillgallret i en långpanna i ugnen i ca 175 grader.

Recept: Kandace Clark-Westin, Nordic Light Hotel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0